Elbil

En elbil kjører 100% på elektrisk kraft, hele tiden, og inkluderer følgende modeller:

  • BMW i3 Range – 200km
  • Opel Ampera-e: 520 km
  • Ford Focus Electric: 225 km
  • Kia Soul Electric: 212 km
  • Mitsubishi i-MiEV: 150 km
  • Nissan LEAF Range: 170 km
  • Tesla Model S Range: 408 – 613km
  • Tesla Model X Range: 345 km
  • Renault Zoe: 400 km

Kjøp ladestasjon til elbilen din som kan lades hele tiden når du er hjemme.

Parallellhybrid

Parallellhybride biler har en batteripakke, elektrisk motor, gasstank og gassmotor.
Denne typen kjører 25-40 kilometer før gassmotoren kobles inn ved lengre turer. Et utvalg av modeller med denne typen:

Audi A3 Sportback eTron: 50 km
elektrisk, 920 km med brennstoff.

BMW i8 -37 km elektrisk, 440 km med brennstoff.

Volco XC90 T8 Twin-Engine – 43 km på elektrisk, 620 km med brennstoff.

BMW-i8-Charging

forbrukslån behov

Finansiering med forbrukslån

Behov for frobrukslån

Det er her at et forbrukslån ofte kommer inn i bildet. Du kan søke om et forbrukslån hos de fleste banker og finansieringsselskaper og det er ingen som spør deg om hva lånet skal brukes til. En fordel er at du ofte mottar svar på søknaden din innen relativt kort tid og derfor slipper å vente i mange dager eller uker på å få å vite om du kan begynne med prosjektet ditt eller ikke.

Du kan låne inntil en halv million kroner, noe som bør holde til selv de største prosjekter. Skal du søke om et lån på mer enn kr 250 000, så bør du huske på at bankene gjerne krever at dere er to som søker i fellesskap. Uansett hvor mye du eller dere søker om å få låne, så vil det bli foretatt en kredittvurdering. Det er denne vurderingen som bestemmer om lånet blir innvilget og eventuelt hvor mye du får låne og hvilke betingelser banken kan tilby. Her vil de se på hvor stor inntekt du har, om du har noe gjeld samt din betalingshistorikk. Når det gjelder inntekt og gjeld så er det viktig å være så oppriktig som mulig da disse tall blir sjekket opp mot de offentlige registrene. Er det større avvik mellom inntekten du har oppgitt og det som er registrert, så er det lik et avslag.

 

Søke-lån

 

 

Hva koster det?

Et lån er ikke gratis og forbrukslån koster noe mer enn et boliglån når vi ser på rentenivået. Tar vi derimot med bankens gebyrer samt tinglysningsgebyret, så trenger ikke forskjellen å bli så stor. Ser vi på renten alene så er det en stor forskjell. Den laveste renten på et forbrukslån ligger gjerne på rundt 9 % effektiv rente. Selv om banker og finansieringsselskaper reklamerer med en slik rente, så er det viktig å huske på at hvor mye du må betale i rente først avgjøres etter kredittvurderingen. Det er derfor ikke uvanlig å måtte betale en rente på mellom 12-15 %. Har du en solid økonomi, så er det gode sjanser for å få et tilbud om lån med en lavere rente og det samme gjelder om dere er to som søker felles.

Når du har behov for finansiering bør du derfor søke hos flere ulike långivere. Da kan du få tilsendt flere tilbud og sammenligne kostnadene hos KapitalKassen slik at du finner det rimeligste lånet.

cacke cafefedora

Fedora updates

If you have not been able to visit our website lately it due to recent updates that we’ve made.

Have have now launched new version of the site and everything running smoothly.

If you would like to have an smoodie or coffee than don’t mind to visit our local store! You know we have the best coffee in Oslo!

CafeFedora logo

Best Regards

Cafe Fedora – Best coffee in Oslo!